Prodhimet

PASQYRAT SOLARE

Pasqyrat Solare për prodhimin e Rrymes, monokristaline dhe polikristaline prej 10 W deri në 350 W. Pasqyrat Solare janë Prodhime Gjermane nga Kompanit Solarworld dhe IBC që kanë Garancion deri 25 Vite

RREGULLATORËT SOLAR

Rregullator Solar prej 12 Volt/ 3 Amper deri në 1000 Volt / 100 Amper Rregullatorët janë prodhime të Kompanive Gjermane dhe Zvicërane që kanë Garancion deri në 5 Vite.

Inventorët

Inventore Autark, Hybrid dhe On Grid me Kapacitet nga 100 W deri 75 kW Prodhime të Kompanive Gjermane dhe Zvicërane që kanë Garancion deri në 5 Vite.

Bateri

Prodhime Gjermane me jetëgjatësi deri në 12 Vite. Bateri të ndryshme që janë prodhime të Kompanive Gjermane që janë me mbushje me Tharbsir dhe Gel.

KOLEKTOR SOLARE PËR NGROHJEN E UJIT

Kolektor Solar për ngrohjen e Ujit të llojit Gypa Vakumor dhe Pasqyra te rrafshta. Pasqyrat janë Prodhime te Kompanive Gjermane dhe kanë Garancion deri në 25 Vite.

Pompa Vakumore

Pompa Vakumore për ngrohje dhe klimatizim me kapacitet deri në 25 kW. Pompat janë Prodhime të Kompanive Gjermane dhe kanë Garancion deri në 10 Vite.

Pompa për Ujitje

Pompa për Ujitje me Kapacitet deri 20 m3/min Shtytja nga Thellsia deri në 1400 m
Pompat janë Prodhime të Kompanive Gjermane dhe kanë Garancion deri në 10 Vite.

Teknologji për pastrimin e ujrave të zeza.

Teknologji e avancuar gjermane për pastrimin e ujrave të zeza per shërbime komunale dhe industriale.